ponedjeljak, 22. listopada 2012.

Linoleti u ravioli kalupu...mmm

Tijesto: gotovo lisnato tijesto,brasno,
Linolada
TW kalup za raviole
Podloga za pecenje
Valjak punjen hladnom vodom
Kupite gotovo lisnato npr. u Lidlu za 8kn. Na pobrasnjenoj tw podlozi podijelite na pola,lagano razvaljajte tw valjkom i stavite na ravioli kalup,prethodno pobrasnjen. Zlicicom koja dodje uz kalup punite linoladom ili kockicom cokolate za kuhanje. Prekrijete drugim dijelom tijesta. Valjkom predjite preko kalupa da se oba tijesta spoje preko utora. Peci na silikonskoj podlozi ili papiru cca 20min na 200'C.
Osim cokolade moze se puniti pekmezom,vocem,pudingom,orasima i sl.
Nazalost prebrzo su nestali pa nisam ih stigla ni poslikati!:):):)

Nema komentara:

Objavi komentar